Sindikat Brčko distrikta BiH i zaposleni u Policiji najoštrije osuđuju ubistvo policijskog službenika
24/03/2022
Čestitka povodom 1. maja Sindikata Brčko distrikta Bosne i Hercegovine
01/05/2022
24/03/2022
Čestitka povodom 1. maja Sindikata Brčko distrikta Bosne i Hercegovine
01/05/2022
Prikaži sve

Sastanak Sindikata Brčko distrikta BiH i rukovodstva sindikalne organizacija JP “Luka” Brčko sa menadžmentom JP “Luka” Brčko

Predsjednik Sindikata Brčko distrikta BiH , Koordinator Sindikata Brčko distrikta BiH kao i uže rukovodstvo sindikalne organizacija JP “Luka” Brčko bili su na radnom sastanku sa menadžmentom JP “Luka” Brčko kao i predsjednikom Upravnog odbora JP “Luka” Brčko gdje su razgovarali o radnom – pravnom statusu članstva i budućim koracima koji predstoje u jačanju prava i položaja radnika u ovom javnom preduzeću.
Ovim putem želimo istaći i zahvaliti se menadžmentu JP “Luka” Brčko na odvojenom vremenu za predstavnike Sindikata Brčko distrikta BiH i nadamo se da će u budućem periodu ovakvi sastanci biti redovna praksa kako bi radnici ovog javnog preduzeća imali sve potrebne informacije koje se tiču njihovog radno-pravnog statusa.